Big Yellow Self Storage, Guildford

Big Yellow Self Storage have recently built a new site in Guildford and Mobius were approached to design a training suite

  • Project Type
  • Space Planning and Interior Design of a new site
  • Size
  • 152 sq m
  • Location
  • Guildford
  • Programme
  • 8 weeks
  • Project Brief
  • The project included space planning and interior design of a lounge and break-out space, along with a kitchen and a flexible space for workshops and training staff. Two bathrooms were also designed, including one to meet DDA criteria. Mobius provided the client with accurate and realistic visuals, along with a virtual walkthrough of the proposed space. We also collaborated with the client on the interior design during meetings which involved changing fabrics, finishes and furniture in virtual reality, giving them a completely immersive experience. Mobius then handed over the design to a number of specialist contractors and coordinated the planning and specification of the design to see it through to completion.

  • Scope
  • Level 3 BIM
  • Space Planning
  • Interior Design
  • Brand incorporation through colour schemes and finishes
  • 3D Visualisations and virtual Walkthrough
  • Specification of furniture, finishes and accessories
Moving? Refurbishing?
Let us inspire your new workplace
Let's talk...
Latest News
  • How BIM and VR are transforming workplace design and marketing
    How BIM and VR are transforming workplace design and marketing

    Indent Design recently created our new brand identity and website. In the course of the project they gained valuable insights into how our new tools will shape the design and marketing of workplaces.

  • Just 2 weeks to create and implement a new way of working
    Just 2 weeks to create and implement a new way of working

    The Mobius team collaborated in virtual reality with the client, Infor, to provide a full turnkey refurbishment of tired offices in Farnborough.

  • Wrapping Up in Barcelona
    Wrapping Up in Barcelona

    We redesigned and transformed the client-facing spaces for a workplace in Barcelona. After spending time remodeling a lower floor for the staff, our final intervention involved creating an attractive and appealing series of spaces. This was to ensure that the business felt proud of their space and makes a difference to clients when they are invited to the office for meetings.

Visit our studio

The Treehouse, Turners Barn, Redlake Lane, Wokingham, Berkshire RG40 3BF

Let's talk

Phone: 0118 978 1419

E-mail us

info@mobiusatwork.co.uk