Infor London

Mobius At Work was approached by Infor once again, to redesign and refurbish their London office in Victoria

  • Project Type
  • Design and full office refurbishment
  • Size
  • 8,600 sq ft
  • Location
  • London, Victoria Street
  • Programme
  • 8 weeks

Our brief was to re plan, design, fit out and furnish the 11th floor of 10 Howick Place.

  • Project Brief
  • The location of the office is ideal for great views across London so planning was strategic in order to make the most of this asset. The project involved planning space for workers; including flexible and open plan working areas, a kitchen and break-out area (with bespoke joinery installed) and a selection of meeting rooms. A new reception area and client suite was created, alongside a collaborative, branded space called the Garage which was a bespoke design inspired by an oil drum.

  • Scope
  • Level 3 BIM
  • Space Planning
  • Interior Design
  • Brand incorporation through colour schemes and finishes
  • 3D visualisations and walkthrough
  • Supply and installation of office, meeting and break-out furniture
  • Kitchen installation including bespoke bulkhead
  • Bespoke furniture and joinery designed and installed
  • Total project time frame: 6 months
Moving? Refurbishing?
Let us inspire your new workplace
Let's talk...
Latest News
  • How BIM and VR are transforming workplace design and marketing
    How BIM and VR are transforming workplace design and marketing

    Indent Design recently created our new brand identity and website. In the course of the project they gained valuable insights into how our new tools will shape the design and marketing of workplaces.

  • Just 2 weeks to create and implement a new way of working
    Just 2 weeks to create and implement a new way of working

    The Mobius team collaborated in virtual reality with the client, Infor, to provide a full turnkey refurbishment of tired offices in Farnborough.

  • Wrapping Up in Barcelona
    Wrapping Up in Barcelona

    We redesigned and transformed the client-facing spaces for a workplace in Barcelona. After spending time remodeling a lower floor for the staff, our final intervention involved creating an attractive and appealing series of spaces. This was to ensure that the business felt proud of their space and makes a difference to clients when they are invited to the office for meetings.

Visit our studio

The Treehouse, Turners Barn, Redlake Lane, Wokingham, Berkshire RG40 3BF

Let's talk

Phone: 0118 978 1419

E-mail us

info@mobiusatwork.co.uk