Wellington College Health & Fitness Club

Refurbished reception area to accommodate their private members and school pupils more efficiently

  • Project Type
  • Spatial reconfiguration, interior and exterior design and fit-out
  • Size
  • 3,000 sq ft
  • Location
  • Crowthorne, UK
  • Programme
  • 4 weeks

Mobius redesigned and reconfigured the health and fitness club’s existing reception space to alter the entrance and access points for their different types of visitors.

  • Project Brief
  • This design proposal focused on providing a more efficient flow to the club, allowing pupils and private members to enter from different points. We transformed the space by incorporating the brand’s vibrant and eye-catching colours. We then provided signage and bespoke lighting and furniture. We also transformed the exterior of the building using unique lighting, colour and signage to achieve a more welcoming and contemporary image. Mobius provided the client with realistic visualisations and a 3D virtual walkthrough before any works took place, ensuring that they were satisfied to move forward. Mobius oversaw the entire transformation process, from proposal to reoccupation.

  • Scope
  • Space Planning
  • Interior Design
  • Brand incorporation through colour schemes and finishes
  • 3D Visualisations and Walkthrough
  • Fit Out
  • Air-conditioning installation
  • Supply and installation of furniture and finishes
  • Bespoke joinery and lighting design
  • Landscaping and external lighting
Moving? Refurbishing?
Let us inspire your new workplace
Let's talk...
Latest News
  • How BIM and VR are transforming workplace design and marketing
    How BIM and VR are transforming workplace design and marketing

    Indent Design recently created our new brand identity and website. In the course of the project they gained valuable insights into how our new tools will shape the design and marketing of workplaces.

  • Just 2 weeks to create and implement a new way of working
    Just 2 weeks to create and implement a new way of working

    The Mobius team collaborated in virtual reality with the client, Infor, to provide a full turnkey refurbishment of tired offices in Farnborough.

  • Wrapping Up in Barcelona
    Wrapping Up in Barcelona

    We redesigned and transformed the client-facing spaces for a workplace in Barcelona. After spending time remodeling a lower floor for the staff, our final intervention involved creating an attractive and appealing series of spaces. This was to ensure that the business felt proud of their space and makes a difference to clients when they are invited to the office for meetings.

Visit our studio

The Treehouse, Turners Barn, Redlake Lane, Wokingham, Berkshire RG40 3BF

Let's talk

Phone: 0118 978 1419

E-mail us

info@mobiusatwork.co.uk